Biscuitii perfecti langa o halba de bere

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 6092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g cartofi fierti,
  • 500 g faina,
  • 2 linguri lapte,
  • 25 g drojdie proaspata,
  • 1 lingurita de zahar,
  • 2 linguri cu varf de smantana,
  • 1 lingurita de sare,
  • 50 g branza sarata – data prin razatoarea mica,
  • 1 ou,
  • 50 g sunca,
  • frunze de rozmarin,
Portii: 50
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitii perfecti langa o halba de bere:

Fierbem cartofii apoi ii facem piure impreuna cu smantana.

Din lapte, drojdie si o lingurita de zahar vom obtine maiaua. O lasam la dospit cam 15 minute. Intre timp noi amestecam pireul cu 350 g faina si adaugam sarea. Incorporam maiaua, mai punem inca 100 g faina si framantam aluatul.

Va fi un aluat lipicios. Il lasam intr-un loc cald cam 30 de minute. Dupa ce creste adaugam frunzele de rozmarin si sunca taiata cubulete si calita.

Amestecam aluatul pentru ca apoi sa il lasam inca 10-15 minute sa se odihneasca. Presaram faina pe un fund de lemn, punem aluatul, iar peste acesta presaram iar faina. Il intindem pana va avea o grosime de aproximativ 5 mm. Decupam biscuitii cu un paharel mic. Ii asezam in tava in care am pus hartie de copt, ii ungem cu oul batut si ii dam la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 20 de minute.

Dupa 10 minute de copt ii scoateti, presarati branza rasa cat puteti de repede si ii dati inapoi la cuptor.
Noroc! Sa mai gustam inca un biscuite…

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitii perfecti langa o halba de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

divainbucatarie 1

09.03.2011, 09:00

Draga Elena, poti sa papi si tu, sunt buni pricum!

divainbucatarie 1

09.03.2011, 09:01

Multumesc Miuta!

divainbucatarie 1

09.03.2011, 09:01

Multumesc Gabi_d!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui