Biscuți cu Nutella și topping de susan

de Panacris in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 3352 vizualizari

 

Cam asta trebuia să iasă http://dlicedorient.blogspot.fr/2012/10/biscuits-sesame.html, sunt pe aproape ;) Data viitoare poate vor ieși de revistă:d Una peste alta sunt tare buni ;) P.S. Musai să achiziționez o formă de tăiat biscuiți :D ;)

 

INGREDIENTE

  • Unt grăsime 65% 125 g,
  • Zahăr pudră 90 g,
  • Gălbenuș de ou 1 bucată,
  • Amidon de porumb 80 g,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Făină 000 nule 180 g,
  • Pentru decor:
  • Cafea instant 1 lingură,
  • Lapte grăsime 1,8 % 1 lingură,
  • Gălbenuș de ou 1 bucată
  • Pentru umplutură:
  • Nutella cca. 5 linguri,
  • Pentru decor:
  • Dulceață de caise,
  • Semințe de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuți cu Nutella și topping de susan:

Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează toate ingredientele. Aluatul obținut se lasă la odihnă cca. 60 de minute. Între timp se amestecă cafeaua instant cu laptele și gălbenușul de ou. După ora de odihnă, aluatul se întinde într-o foaie, relativ de subțire, se taie în formă de biscuți, iar jumătate din biscuți se ung cu amestecul de cafea instant. Se crează motive, adică modele :D,  cu furculița, după imaginația dvs;) apoi se pun la copt cca. 15 minute, la 180 grade. După ce s-au copt biscuiții, se ung cu Nutella, apoi se unesc câte doi, se dau prin dulceață de caise și semințe de susan.Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuți cu Nutella și topping de susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede de post