Bistecca di maiale con aglio

de Bya Ralu in Porc, 22 Oct 2012 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc(bistecca)
  • 2-3 catei de usturoi(aglio)
  • ulei
  • sare,piper,condimente de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bistecca di maiale con aglio:

Carnea se spala sub jet de apa rece, se tamponeaza cu un servet de hartie, se condimenteaza si se pune in tigaie cu ulei si cateii de usturoi striviti. Se prajeste pe ambele parti si se serveste cu garnitura de broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bistecca di maiale con aglio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi