Blat de tort, universal

de adinaciosescu in Torturi, 31 Iul 2011 | 47172 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

31.07.2011, 22:00

ce frumos este
imi place,desi initial mi s-a parut foarte multa faina pentru 6 0ua

RuxyRux 1

31.07.2011, 22:15

Arata grozav....Dia pare multa faina, totusi tinand cont ca se pune si apa... ma gandesc ca se compenseaza frumos

marieta 1

31.07.2011, 22:29

foarte frumos blatul si inalt!!!

MIUTA 1

31.07.2011, 23:04

Frumos

adinaciosescu 1

31.07.2011, 23:08

Si eu la inceput am crezut ca e prea multa faina ,dar m-am convins ca nu e asa.Oricum trebuie puse linguri "scuturate"adica aproape "rase

alinutzika 1

01.08.2011, 00:00

ce bine crescut e blatul..

Sidy 1

01.08.2011, 07:31

Lau 1

01.08.2011, 08:37

ce frumos

diaconta 1

01.08.2011, 09:08

multumesc pentru lamuriri,sigur am sa-l incerc si eu

Rocsi 1

01.08.2011, 10:22

a crescut tare frumos

MotanLaOale 1

01.08.2011, 10:35

Corinuta 1

01.08.2011, 11:14

aziz 1

01.08.2011, 14:43

superb!!!

adry88 1

04.08.2011, 11:23

susu 1

17.08.2011, 15:28

Foarte bine arata. Adina apa trebuie sa fie cumva clocotita? asa am si eu cateva retete cu apa fierbinte

adinaciosescu 1

24.08.2011, 16:18

Scuze de intarziere,dar am fost o perioada la spital cu mezinul.Susu,nu apa fierbinte ,din contra RECE

susu 1

30.05.2013, 17:37

Haideti sa va spun eu despre acest blat. Este la cuptor si a crescut obraznicul peste masura, e ca o gogoasa dospita Si mie mi-a fost teama sa-l incerc cu toate ca este cam la fel cu alte retete de blat sau pandispan. Pentru cine mai doreste sa-l incerce o sa trec exact cantitatile folosite de mine. Am pus 24 lg de faina insa nu prea sunt 24 pentru ca eu le-am pus foarte rase si apoi le-am cantarit : 290 gr, 12 lg zahar 150 gr, 8 linguri de apa rece si 2 de coniac. Am pus esenta de rom si coaja de portocale. Trebuie sa aveti rabdare sa bateti galbenusurile bine facand pauze sa nu ardeti mixerul apoi amestecati cu faina chiar daca aluatul e mai greu de lucrat si la urma albusurile spuma ca sa avem blat pufos. Acum l-am scos si este foarte aromat si rumenit. Parca nici nu mi-a crescut vreun blat asa de mult

susu 1

30.05.2013, 17:38

scuze am pus esenta de vanilie nu rom, esenta de rom pun la blatul de ciocolata

susu 1

30.05.2013, 19:40

am sa postez si eu reteta cu trimitere aici pt blat

RuxyRux 1

30.05.2013, 19:53

Super...l-am pus si eu la Favo

susu 1

21.06.2013, 20:10

am revenit cu blatul l tortul meu cu fructe de padure, minunatul de el
http://www.bucataras.ro/retete/tort-racoritor-cu-mascarpone-si-fructe-de-padure-47724.html?p=1#com1385212

babi5 1

29.09.2013, 14:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de cafea si brandy