Blinii - placinte cu diverse umpluturi

de Crista_Luca in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 11675 vizualizari

 

Placinte cu diverse umpluturi,,,sunca, cascaval, branza telemea, branza dulce, mere, pere ...sau ce va place mai mult .... eu le-am facut cu cascaval si sunca cu ciuperci , este delicioasa , sper sa va placa !

 

INGREDIENTE

  • 2 buc oua
  • 500 ml lapte batut
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 250 g faina
  • 0.25 lingurite sare
  • 500 g sunca presata
  • 1 buc ceapa alba
  • o cutie ciuperci conservate
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii - placinte cu diverse umpluturi:

Se  curata, se taie marunt o ceapa si se caleste in putin ulei. Apoi am adaugat sunca. Cand s-a prajit putin, punem ciupercile scurse de apa. Amestecam si lasam inca 10 min. La final am adaugat  patrunjelul tocat si sare cu piper dupa gust.

Acum facem aluatul. Amestecam  bine cu mixerul,  intr-un bol, branza de vaci, ouale si jumatate din cantitatea de lapte batut, si sare dupa gust.  Urmeaza faina, iarasi amestecam bine cu mixerul sa nu fie cocoloase.

In cealalta cantitate de lapte bautut adaugam bicarbonatul de sodiu, amestecam bine si turnam in aluat. Amestecam din noua aluatul, ar trebui sa fie de consistenta ca la smantana, un pic mai lichida. Intr- o tigaie de teflon incinsa cu 1-2 lingurite de ulei, turnam un polonic de aluat, si cand a inceput se se coaca, punem umplutura in mijloc. Cu o paleta de teflon sau lemn  se  indoaie aluatul, sa fie ca un semicerc. Se prajesc la foc mic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii - placinte cu diverse umpluturi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheese Souflle