Blooded Pineapple

de adnia in Cocktail, 4 Mai 2013 | 3446 vizualizari

 

Iata si reteta pt. care v-am rugat sa-mi acordati un vot...daca voi castiga, va voi mai prezenta si alte retete delicioase, iar daca nu...tot gasesc eu o modalitate sa fac sucuri sanatoase:)

 

INGREDIENTE

  • -1 ananas bine copt
  • -3 portocale medii
  • -1/2 sfecla rosie medie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blooded Pineapple:

Se stoarce sucul de portocale si se lasa putin deoparte. Se curata ananasul de coaja si se taie cuburi, la fel procedam si cu sfecla rosie, dar o punem intr-un bol separat. Se introduc in storcatorul deja pregatit pe masa cuburile de ananas si se storc bine de zeama (cel pe care l-am avut eu  n-a stors foarte bine pulpa, asa ca am fost nevoita sa strecor apoi si pulpa obtinuta si ulterior s-o adaug sucului din vas). Dupa ce am terminat cu ananasul, se trece la stoarcerea cuburilor de sfecla rosie. La final am amestecat intr-o carafa sucul de ananas cu sucul de portocale si cu cel de sfecla rosie, am turnat in pahare si am servit.

Sa va mai spun ce parfum s-a raspandit? Sau ce gust minunat are sucul? Darius, fiul meu, mi-a spus ca acesta a devenit sucul lui preferat. Incercati-l si voi..poate va deveni la fel si pt. voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Blooded Pineapple" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:44

bun bun

mirela0911 1

05.05.2013, 13:53

bun si racoritor!

adnia 1

05.05.2013, 16:19

Ruxy, iti multumesc muuult de tot! o sa ma uit pe forumul indicat de tine, doar sa negociez cu netul sa fie rabdator!
Corina, o sa incerc si eu reteta ta...sigur e delicioasa, numai uitandu-ma la ingrediente imi dau seama ce dliciu trebuie sa fie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cocktail de vitamine