Boccelute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2010 | 2395 vizualizari

 

Dupa cum spuneam,ador clatitele.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • 30 gr unt topit
  • ciuperci din conserva
  • parizer
  • cascaval
  • smantana
  • sare,piper
  • ulei
  • marar,ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu ciuperci:

Se face compozitia de clatite din lapte,oua,faina,unt topit,sare.

Pentru ca umplutura este de ciuperci,am pus si marar in compozitia de clatite.

Se coc clatite foarte subtiri.

Pentru umplutura:

Ciupercile se spala si se taie.Ceapa verde se taie si se pune la prajit cu putin ulei.Adaugam ciupercile si parizerul taiat cubulete(al meu a fost felii,deci n-au prea iesit cubulete).

Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta si se pune multa verdeata.

Pe fiecare foaie de clatita se pune putin cascava,o lingurita de smantana si umplutura de ciuperci.

Se face o bocceluta pe care eu am "legat-o" cu o felie de bacon.

Se pun la cuptor pentru 10 minute.

Mie imi plac chiar si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52156
retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52157
retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52158
retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52159
retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52161
retete culinare - Boccelute cu ciuperci 52162

COMENTARII (39)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:08

puideom150 1

21.02.2011, 22:14

Imi place ideea de "bocceluta"... O sa imprumut ideea, daca nu e cu banat...

diaconta 1

21.02.2011, 22:44

Puiule nu-i cu banat ce surpriza frumoasa mi-ai facut ,hai sa te ca nu ne vede nimenea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29