Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Feb 2016 | 406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos de hummus:
  • 4 linguri humus (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html, dar fara sriracha si miere)
  • 1 lingura iaurt degresat nio
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1/2 lingurita pudra de ceapa
  • 1/2 lingurita chives
  • Pentru naut in sos BBQ:
  • 2 linguri naut din conserva, scurs
  • 1 lingura sos BBQ
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita pudra de usturoi
  • 1/4 lingurita pudra de ceapa
  • 1/4 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 1/2 legatura sparanghel
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1/4 cartof dulce gatit
  • 2 linguri orez brun gatit
  • 1/4 avocado feliat
  • o mana spanac proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider. 

Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o tigaie la foc mediu spre mic pana devine crocant si lucios.

Se gateste sparanghelul pe un gratar fierbinte, pe toate partile pana devine croncant.

Se aseaza spanacul intr-un bol, iar deasupra celelalte ingrediente. 

 

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

03.02.2016, 02:12

Bun bun

-Licurici- 1

03.02.2016, 08:37

Zamfira 1

03.02.2016, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D