Desert bombe de biscuiti

de Steffy in Prajituri, 4 Iun 2012 | 37016 vizualizari

 

Mananci pana explodezi…O reteta simpla, insa destul de migaloasa. Daca aveti timp si dispozitia necesara va invit la modelat bilute delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti simpli
  • 500 g zahar pudra
  • 250 g unt sau margarina
  • 3 albusuri de ou
  • 4 linguri cacao
  • 3 lingurite esenta de rom
  • 200 g nuca
  • 250 g rahat
  • 150 g nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bombe de biscuiti:

Biscuitii si nuca se dau prin masina de tocat.

Se freaca margarina cu zaharul pudra, se adauga albusurile de ou batute spuma. Toate se pun peste biscuitii si nuca maruntita, se adauga cacao, esenta de rom si rahatul taiat cubulete.

Se obtine o coca din care facem bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos. Daca vi se pare ca nu se leaga coca puteti pune 50 ml de lapte.

Dureaza prea mult modelarea bilutelor? Atunci puneti compozitia in celofan si faceti salam de biscuiti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bombe de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bombe - resturi de prajituri