Bomboane cu cacao si rom

de gaby_duceag in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 4581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de pandispan cu cacao(din 3-4 oua)
  • 3 linguri lapte praf
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri gem capsuni (sau altfel)
  • o lingurita esenta rom
  • 50 gr unt
  • in plus - nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cacao si rom:


Am facut zilele trecute, Arctic Roll.
Prima foaie de pandispan pe care am facut-o, desi calda s-a rulat perfect, atunci cand am desfacut-o s-o rulez pe inghetata, se rupea. Probabil am copt-o prea mult.
Asa ca am facut o alta, dar prima nu am aruncat-o.
Cu ingredientele adaugate pe langa, am facut aceste bomboane care sunt DELICIOASE. Asa de aromate si fine!

Am pus intr-un bol foaia, pe care am rupt-o bucati.
Am adaugat restul ingredientelor si , cu mana, am framantat bine amestecul.
Am format bilute pe care le-am tavalit prin nuca de cocos.

nota. daca amestecul e prea moale mai adaugati lapte praf sau nuca de cocos, daca e prea tare puneti cateva linguri de lapte rece; doar daca e cazul, mie mi-a iesit perfect compozitia.
Puteti pune in mijloc stafide sau alune.

Am dat bomboanele la rece.

 

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

09.07.2011, 23:08

bine arata

nadina73 1

17.07.2011, 21:03

LA ASTEA NU MAI STIGAT CUM DE NU LE-MA VAZUT?

Bya Ralu 1

18.12.2015, 23:48

ce imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D