Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata

de alilianaa in Prajituri, 3 Sep 2013 | 6502 vizualizari

 

Este o compozitie de salam de biscuiti dar cu alta ,,destinatie "...:)

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti
  • trei sferturi pachet unt
  • o ceasca mica apa
  • o cana zahar
  • esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 6 caise confiate
  • un pachetel mic cu stafide
  • 4 cuburi rahat
  • o tableta de ciocolata cu alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata:

Stafidele se pun la inmuiat in sirop, alcool etc, dupa preferinta.Biscuitii se faramiteaza si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga stafidele, caisele confiate taiate bucati mici, rahatul taiat cuburi.Intr-un ibric se face o compozitie din apa, zahar, cacao, esenta de rom. La final se pune untul. Aceasta se adauga peste biscuiti si se omogenizeaza foarte bine. Se da la rece cateva ore. Eu am lasat peste noapte.  Dupa ce trece acest timp, din compozitia data facem bombonele potrivite, avand palmele umede. 

Se pun pe o farfurie si se dau la rece. 

Glazura: ciocolata se pune la incalzit cu o lingura de apa. Cand este gata se pune cu lingurita pentru bomboanele de biscuiti.Se da la rece. 

 

PS. La noi n-au mai rezistat:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane de biscuiti cu Alune