Bomboane de ciocolata cu banane si migdale

de cocineraviajera in Dulciuri, 13 Dec 2011 | 4592 vizualizari

 

Cum pregatirile pentru Sarbatorile de iarna sunt in toi, aceste bombonele pot triumfa cu succes pe mesele festive si nu numai. Sunt foarte usor de preparat si ingrendientele pot fi inlocuite dupa gustul fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciocolata neagra
  • 100 ml lapte
  • 1 banana
  • migdale maruntite
  • 10 piscoturi
  • fulgi corn flakes
  • esenta de rom.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata cu banane si migdale:

Am topit pe bain marie ciocolata rupta bucatele, impreuna cu laptele.

Intre timp am mixat banana fin.

Am amestecat banana cu ciocolata topita, am adaugat 2 linguri de migdale tocate, piscoturi sfaramate si am completat compozitia cu fulgi sfaramati de corn flakes pentru ca terminasem migdalele.

Compozitia trebuie sa fie consistenta dar nu tare cat sa se sfarame.

Am dat la frigider 30 de minute, apoi am format bomboanele in palme.

Le-am tavalit o parte prin migdale tocate, altele prin fulgi corn flakes si inapoi in frigider. 

Asa-i ca nu sunt complicate!?

S-aveti pofta!

Acestea sunt bombonelele mele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata cu banane si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

13.12.2011, 18:49

bune si frumusele

MotanLaOale 1

13.12.2011, 21:55

cocineraviajera 1

04.01.2012, 17:32

La multi ani la toata lumea, un an nou fericit si plin de satisfactii! Multumesc pentru puncticele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane