Bomboane Rafaello

de Miss_B in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 15331 vizualizari

 

Mereu am fost innebunita dupa Raffaello si dupa cocos!Asadar,m-am pus pe treaba!Rezultatul? 50 "Raffaelle" devorate instantaneu de cei dragi! :)

 

INGREDIENTE

  • 250 grame zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • 200 grame lapte praf
  • un plic vanilie
  • 250 grame nuca de cocos
  • alune sau stafide(merg si fara!)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Se freaca spuma untul cu zaharul.Apoi se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos.Se amesteca foarte bine si apoi se fac bilute(ce dimensiune doriti).Se dau prin nuca de cocos. Puteti pune in mijlocul bilutelor stafide sau alune. Sunt delicioase! 

 

TIPS-URI

1

Daca compozitia vi se pare prea moale sau gretoasa din cauza untului,mai puneti lapte praf!Si neaparat lasati la rece macar 4 ore!Se intaresc si sunt mult mai gustoase!

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

02.02.2012, 14:54

bune bune

Lau 1

03.02.2012, 08:48

preferatele mele

monik80 1

20.03.2015, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41