Bomboane Rafaello (3)

de rivka in Dulciuri, 12 Ian 2010 | 9814 vizualizari

 

Reteta adaptata de mine, ies foarte bune la gust ceva mai tare consistenta ca de bomboana.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 50 grame ciocolata alba crispy (de aceea crocanta cu fulgi expandati)
  • 200 grame cocos
  • 1 pliculet de 75 grame budinca de vanilie la rece
  • 100 grame praf de lapte (glucoza) pt cafea sau lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello (3):

Untul cu ciocolata se pun pe foc la topit, se adauga praful de budinca, laptele praf si cca 50 gr cocos, se amesteca bine.


Se lasa sa se raceasca.


Se formeaza bilutele care se dau prin nuca de cocos.


Se pastreaza la frigider.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane Rafaello (3) 13648
retete culinare - Bomboane Rafaello (3) 13649
retete culinare - Bomboane Rafaello (3) 13650
retete culinare - Bomboane Rafaello (3) 13651

COMENTARII (5)

ANCA 1

12.01.2010, 18:57

vreau si de la tine cateva!

Teo 1

12.01.2010, 21:55

apetisante mingiute!

Bucataras Monica 1

12.04.2013, 08:57

interesanta reteta ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!