Bomboane Rafaello

de mirela0911 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 1283 vizualizari

 

M-am inspirat de la Nadina pentru aceasta reteta si pot sa va zic ca sunt delicioase! Multumesc! >:D<

 

INGREDIENTE

  • 215 g unt de 82% grasime
  • 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 170 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 lg smantana
  • nuca de cocos alba si verde pentru ornat
Portii: 65
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Untul se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei. Se omogenizeaza bine toate ingredientele dupa care se da compozitia la frigider pentru o jumatate de ora.

Cu ajutorul unei lingurite se ia din compozitie si se formeaza bilute intre palme, dupa care se tavalesc in nuca de cocos alba sau verde.

Se pastreaza la frigider! Sunt delicioase!

 

TIPS-URI

1

Optional se pot pune in mijloc o aluna sau miez de nuca.

2

Se pot tavali si prin arahide macinate.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane Rafaello 376006
retete culinare - Bomboane Rafaello 376007
retete culinare - Bomboane Rafaello 376010
retete culinare - Bomboane Rafaello 376013
retete culinare - Bomboane Rafaello 376015
retete culinare - Bomboane Rafaello 376017

COMENTARII (19)

miki_a 1

16.04.2015, 10:45

Foarte bune!

Carmen_g 1

16.04.2015, 13:27

Iau si eu 2 bomboane

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:47

Ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!