Bomboane Raffaello

de Ubulika in Dulciuri, 22 Dec 2011 | 6623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 1 lingura de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Punem in robot laptele praf, zaharul pudra si 50 de nuca de cocos. Amestecati cateva secunde. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati iar. Turnati smantana pana obtineti un aluat omogen, bun de modelat bilute.

Se formeaza bilutele de dimensiuni dorite:) si se  dau prin restul de  nuca de cocos.Se dau la rece.

Nu le-am umplut cu nimic fiindca ne plac simple.

Pofta buna!

p.s Eu le-am baga 15 minute la rece sa se intareasca putin maglavaisu,  sa se modeleze mai usor.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane Raffaello 138732
retete culinare - Bomboane Raffaello 138733
retete culinare - Bomboane Raffaello 138734
retete culinare - Bomboane Raffaello 138736
retete culinare - Bomboane Raffaello 138737

COMENTARII (26)

Ubulika 1

18.11.2012, 20:02

multumesc

Dana_Retetegg 1

18.11.2012, 20:22

La multi ani!!

Ubulika 1

18.11.2012, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55