Bomboane Raffaello

de Anastasia in Dulciuri, 5 Ian 2012 | 5046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 20 de bucati
  • pentru glazura:
  • 100 gr. ciocolata alba
  • 3 liguri lapte
  • 10 gr. unt
  • pentru bomboane:
  • 170 gr. lapte condensat
  • 2,5 linguri rase lapte praf
  • 40 gr. unt
  • 1 pliculet de vanilie
  • 100 gr. fulgi de cocos in compozitie si 150 pentru tavalit bomboanele
  • 50 gr. foi de napolitane zdrobite
  • migdale, alune coapte putin in cuptor in jur de 10 minute
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se mixeaza untul moale cu laptele condensat apoi se adauga laptele praf, vanilia, fulgii de cocos si napolitana zdrobita, Se omogenizeaza si se fac bilute cat o nuca cu cate o migdala sau aluna in interior.

Bomboanele optinute se glazureaza in ciocolata topita cu unutul si laptele si se tavalesc prin nuca de cocos, se pastreaza la frigider, daca gasiti ciocolata alba de calitate care la topire devine fluida,nu mai este necesar sa o amestecati cu unt si lapte

Pofta buna !

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane Raffaello 139811
retete culinare - Bomboane Raffaello 139812
retete culinare - Bomboane Raffaello 139813
retete culinare - Bomboane Raffaello 139814
retete culinare - Bomboane Raffaello 139815
retete culinare - Bomboane Raffaello 139816
retete culinare - Bomboane Raffaello 139817

COMENTARII (36)

gaby_gabytza 1

25.02.2012, 13:53

la multi ani

mena29 1

25.02.2012, 14:03

La multi ani , Anastasia !

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: