Bomboane Raffaello

de anomisana in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 5941 vizualizari

 

Am făcut pentru Crăciun bomboane Rafaello şi au avut aşa succes, încât de Revelion am reeditat. Ştiu că pe aici sunt multe variante, iar acum va fi una în plus.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr lapte praf
  • 200 gr unt
  • 150 gr zahăr
  • 200 gr nucă de cocos
  • 100 gr migdale întregi
  • 1 foaie de napolitană
  • zahăr vanilat

     

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se topeşte untul în cuptorul cu microunde şi se lasă puţin să se răcească. Între timp, se amestecă laptele praf cu zahărul şi 100 gr nucă de cocos, se adăugă zahărul vanilat, untul topit dar rece, iar la sfârşit foaia de napoltană sfărâmată. Se frământă bine aluatul şi se pune în folie alimentară în formă de baton, apoi se pune în frigider să se întărească compoziţia. Când s-a întărit bine, se scoate din frigider şi se taie feliuţe din care se modelează biluţe, în interiorul cărora se pune câte o migdală. Apoi se dă prin nucă de cocos şi se pune în hârtii de bomboane. Se păstrează la frigider mai multe zile.

TIPS-URI

1

prima dată m-am chinuit să fac biluţe, nu prea au ieşit egale, apoi mi-a venit ideea cu folia 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

10.01.2012, 20:26

bomboanele astea mereu au succes!!!

mena29 1

10.01.2012, 21:59

anomisana 1

10.01.2012, 23:32

Se fac uşor şi sunt printre cele mai bune bomboane. Nu ştiu de ce nu le-am mai făcut demult. Ina, faci un drum la Braşov? Îţi fac eu câteva. Mulţumesc tuturor pentru aprecieri.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Raffaello