Bomboane Raffaello

de ccrisstiana in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 3142 vizualizari

 

prima mea reteta:D!sper sa va placa...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapte praf
  • 120 gr zahar pudra
  • 170 gr nuca de cocos
  • 120 gr unt
  • 12 gr zahar vanilat(un pliculet jumate)
  • 1 lingura cu varf smantana
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se pune untul pe o farfurie pentru a se inmuia si se lasa cateva ore sau se lasa peste noapte. In caz ca doriti sa faceti reteta mai rapid puteti sa-l puneti pe o farfurie si apoi in cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a inmuiat untul se amesteca cu smantana. Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga zaharul vanilat si cel pudra si se amesteca din nou. Se adauga laptele praf si 100 gr nuca de cocos si se amesteca. Se va obtine o compozitie destul de groasa.

Se ia cate o bucatica din aceasta compozitie si se face cate o bila, dupa care se roteste prin restul cocosului ramas si se aseaza pe o farfurie. La fel se procedeaza pana se termina compozitia. In caz ca Raffaello au iesit putin moi se pun la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc.

Pofta buna:)!

 

TIPS-URI

1

pentru un aspect mai diferit se pot presara la final niste ornamente de ciocolata de la dr.oetker(la fel am facut si eu)

RETETA IN IMAGINI

Bomboane Raffaello-0
Bomboane Raffaello-1
Bomboane Raffaello-2

COMENTARII (17)

alinutzika

alinutzika 1

11.01.2012, 23:40

imi plac mult! Bine ai venit!

Ina

Ina 1

14.01.2012, 19:59

Raffaelloooo

ccrisstiana

ccrisstiana 1

14.01.2012, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!