Bomboane "Raffaello"

de robert_badica in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 12237 vizualizari

 

Bun gasit,dragii mei!Astazi va voi arata cum se fac renumitele,bomboane "Raffaello" ,cu interior moale,si aluna la mijloc.
O reteta simpla,perfecta pentru masa de Craciun!
Eu m-am inspirat de la Rocsy! :)
Au iesit tare bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 325 gr. lapte praf
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 30 gr. alune sau migdale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine. Adaugam treptat si laptele praf. Amestecam si lasam la racit putin.

Formam bilute medii din compozitia rezultata si la mijloc punem o aluna sau o migdala, o dam prin nuca de cocos si gata, prima biluta :) Procedam la fel, pana ce terminam toata compozitia.

Sunt un pic cam migaloase atunci cand le modelezi, dar merita din plin! :)

Spor si pofta buna! Sarbatori fericite!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357247
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357248
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357249
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357250
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357251
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357252
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357253
retete culinare - Bomboane "Raffaello" 357254

COMENTARII (22)

mirela0911 1

14.12.2014, 11:19

Super arata! Bravo!

jolygina 1

14.12.2014, 17:02

iri_iri 1

14.12.2014, 22:59

Sunt foarte bune.eu am facut dar nu am folosit coaja de lamaie ,dar am folosit zahar pudra pentru ca se topeste mai repede si stafide.bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D