Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca nu va plac migdalele sau sunteti alergic (asa ca mine) puteti incerca aceasta varianta de Raffaello de casa. Se fac relativ repede si sunt delicioase.
Punem merisoarele intr-un castron si turnam vinul. Acoperim cu o folie alimentara si dam castronul la microunde 1 minut. Lasam merisoarele sa se hidrateze, amestecand ocazional. Amestecam laptele cu zaharul pudra, untul si pastaia de vanilie si le punem la foc iute intr-o craticioara pana la primul clocot. Dam focul la mic si fierbem 10-12 minute, amestecand continuu, pana obtinem o consistenta usor cremoasa.Dam craticioara jos si lasam sa se raceasca(obtinem aproximativ 600 gr ) Punem 400 gr din laptele condensat racit intr-un castron si il amestecam cu nuca de cocos.Formam bilute cat mai egale,in mijloc punem cate 1-2 merisoare hidratate in vin.Dam bilutele prin nuca de cocos si le pastram la rece pana in momentul servirii.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult