Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 434 vizualizari

 

O simpla combinatie de nuca de cocos, zahar si albus de ou.


Foarte simplu de facut, vi le recomand cu caldura.

 

INGREDIENTE

pentru 18 bomboane:

  • 125 g nuca de cocos
  • 80 g de zahăr
  • 1 ou întreg
  • 1 gălbenuș de ou
  • 80 g de ciocolata neagra
  • extract de vanilie lichid
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata:

Se amesteca nuca de cocos , zahărul , vanilia și ouăle.

Rezervati o jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul la 180 °.

Umplem formele in silicon cu compozitia cu cocos si dam la cuptor timp de 15 minute.

Se scot din cuptor , se demuleaza si se pun la racit pe un grill.

Spalam forma in silicon  si o uscam bine.

Punem ciocolata la topit la microunde sau la bain-marie.

In fiecare forma punem un pic de ciocolata si deasupra prajiturile.

 

Ornam cu ciocolata ramasa si dam la rece pentru cel putin 1 ora.

Scoatem din forma si servim.

Le putem pastra intr-o cutie metalica.

Bun Rocher !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449040
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449048
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449049
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449050
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449051
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449052
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449053
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449055
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449056
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449057
retete culinare - Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata 449058

COMENTARII (9)

Rux 1

29.06.2016, 23:23

Minunatie!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:52

miki_a 1

30.06.2016, 17:26

Ce minunatii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S