E o incantare pentru papilele gustative, asta cu siguranta! si daca le mananci impreuna cu persoana iubita e si mai bine Sosul de ciocolata se imbina perfect cu cel de branza si visine, iti lingi apoi toate degetele
Buni, Stef n-a vrut nici macar sa se uite la ele, pt. ca ce fac eu la aragaz "ade"=arde si baiatul e patit, a pus mana pe cuptorul incins si nu mai vrea nimic... in schimb, Vlad a amancat cand a venit de la gradi muuuulte si apoi si la amiaza Au iesit foarte multe, castronul din imagine era cu varf! acolo era doar prima tura
arata foarte bine!modul de preparare e ca la cojile de eclere,singura diferenta fiind faptul ca se prajesc in ulei!o sa le incerc si eu....poate de sf valentin,daca tot au denumirea asta dulce
Oana,cred ca eram amindoua online la neata cu Razvan si Dan...Insistam pe chat si ceream reteta de la Vladut.Eu mi-am notat-o in dimineata aceea,dar Vlad spunea de 1 kg faina...bla,bla.Tu ai impartit compozitia?Arata incredibil,si vreau sa le prestez si eu.
Paradis, am retinut doar ca era compozitia de eclere si aveam eu una. La fel, mi-a ramas ca se pune praf de copt, am pus din ochi, plus din zbor am inteles cum a facut crema de branza. Eu le-am adaptat dupa cum mi-a venit pe moment Pe seara am vazut pe forumul lor reteta originala, nu retinusem stafidele...Oricum, au iesit super bune!