Bombonele din biscuiti

de robert_b in Dulciuri, 1 Ian 2015 | 4075 vizualizari

 

Vin astazi,cu o reteta noua,o reteta delicioasa!
Puteti injumatati cantitatile,daca vreti sa obtineti mai putine bombonele.
Puteti pune ce arome vreti in ele,puteti pune ca la raffaello aluna,sau migdala la mijloc etc.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml. lapte
  • 200 gr. zahar
  • 400 gr. biscuiti
  • 400 gr. nuca
  • 4 linguri cacao
  • 2 linguri esenta de rom
  • 50 gr. margarina
Portii: 150
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele din biscuiti:

Mai intai pregatim toate ingredientele.Apoi,intr-o cratita punem laptele,zaharul,si margarina,la fiert.

Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.Oprim focul.Separat pisam biscuiti si nucile,foarte bine.Adaugam biscuiti si nucile pisate,peste amestecul lichid.Amestecam bine,pana ce toate ingredientele sunt omogenizate.Adaugam cacaoa,si esenta de rom.

Amesteca din nou.Lasam compozitia sa se raceasca.Dupa ce s-a racit,nu complet,formam niste bilute,dupa cum doriti.Intr-o farfurie punem putina cacao,sau nuca de cocos,si tavalim bilutele.Le servim dupa ce au stat cel putin 2 ore la frigider.

TIPS-URI

1

Daca compozitia este prea tare atunci mai adaugam putin lapte caldut;

2

Daca este prea moale,mai adaugam biscuiti si nuci pisate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

02.01.2015, 10:34

Ligia Bxl 1

02.01.2015, 13:51

buneee am mai facut si eu si de data asta,mint, fetele mele au facut

Rocsi 1

02.01.2015, 21:07

Ce imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos glazurat cu ciocolata