Bors cu cartofi-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 8085 vizualizari

 

este o mancare care se manaca tare mult in post la manastiri. Incercati sa faceti bors in casa este fantastic de bun si de sanatos

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • bors de casa (facut in casa nu din plic)2 litri
  • patrunjel verde  si usturoi verde
  • 1 lingura delikat-optional nu ear in retetea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu cartofi-post:

se curata cartofi se taie cubulete ,la fel si morcovi de curata si se taie rondele apoi se pun la fiert in apa(1 litru) cu sare  si usturoiul pisat marunt ,cand sant fierti se pune borsul se mai lasa sa dea 2-3 coclote si se stinge focul se pune patruhjelul tocat si usturoiul verde tocata si el marunt se serveste cu mamaliguta

Este extraordinar de bun si de sanatos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu cartofi-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mariac 1

31.03.2010, 18:34

foarte bune si mie imi plac mancarurile cu bors,da bine zice silvia sa ne zici reteta

danis 1

31.03.2010, 23:10

sant foarte bune mancarurile cu bors,imi plac tare mult si eu folosesc mult borsu de casa e

nadina73 1

02.04.2010, 00:08

ma bucur ca va plac retete cu bors e foarte sanatos,apropo de reteta eu am hustele din tara am sa va scriu cum il pregatesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosii