Bors cu cartofi-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 4378 vizualizari

 

este o mancare care se manaca tare mult in post la manastiri. Incercati sa faceti bors in casa este fantastic de bun si de sanatos

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • bors de casa (facut in casa nu din plic)2 litri
  • patrunjel verde  si usturoi verde
  • 1 lingura delikat-optional nu ear in retetea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu cartofi-post:

se curata cartofi se taie cubulete ,la fel si morcovi de curata si se taie rondele apoi se pun la fiert in apa(1 litru) cu sare  si usturoiul pisat marunt ,cand sant fierti se pune borsul se mai lasa sa dea 2-3 coclote si se stinge focul se pune patruhjelul tocat si usturoiul verde tocata si el marunt se serveste cu mamaliguta

Este extraordinar de bun si de sanatos

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bors cu cartofi-post 24178
retete culinare - Bors cu cartofi-post 24182
retete culinare - Bors cu cartofi-post 24183

COMENTARII (6)

mariac 1

31.03.2010, 18:34

foarte bune si mie imi plac mancarurile cu bors,da bine zice silvia sa ne zici reteta

danis 1

31.03.2010, 23:10

sant foarte bune mancarurile cu bors,imi plac tare mult si eu folosesc mult borsu de casa e

nadina73 1

02.04.2010, 00:08

ma bucur ca va plac retete cu bors e foarte sanatos,apropo de reteta eu am hustele din tara am sa va scriu cum il pregatesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55