Bors de cartofi cu sfecla rosie

de adriana_bobu in Ciorbe, 23 Oct 2010 | 7317 vizualizari

 

Este un bors usor , plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi roz
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 gogosar (ardei kapia)si o rosie
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 sfecla rosie
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 legaturi leustean verde
  • 1-2 linguri vegeta
  • 1/2 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu sfecla rosie:

Se curata cartofii si se taie cubusoare potrivite iar radacinoasele se curata si se dau prin razatoarea mare ; gogosarul si ceapa se taie maruntel. Se pun toate la fiert intr-o oala in 1, 5 l apa. Se curata si sfecla si se taie bucati mari iar zarzavatul se spala si se toaca marunt pastrandu-se intr-o farfurie. Separat se pune borsul la fiert. Dupa ce legumele au fiert se adauga sfecla apoi borsul si dupa ce a dat un clocot se adauga zarzavatul verde .

 

RETETA IN IMAGINI

Bors de cartofi cu sfecla rosie-0
Bors de cartofi cu sfecla rosie-1
Bors de cartofi cu sfecla rosie-2
Bors de cartofi cu sfecla rosie-3
Bors de cartofi cu sfecla rosie-4

COMENTARII (2)

Rocsi 1

23.10.2010, 21:26

e tare bun..mie imi place mult

Laly 1

24.10.2010, 23:36

Ce buna este

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04