Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Se opareste fasolea, se scurge de apa si se pune la fiert cu cimbru si aproape de final se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul tocate.
Dupa ce a fiert fasolea bine se adauga si 2 linguri de zarzavat si se mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care se adauga o mana de loboda si marar de la congelator si se lasa sa dea un clocot.
Se adauga sucul de rosii si borsul dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul se mai lasa sa dea cateva clocote si se adauga fidea, dupa preferinta (eu am pus doar o mana).
Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba borsul impreuna cu fideaua.
Se serveste cu patrunjel verde tocat ( eu am avut la congelator) si ardel iute, pe care eu am uitat sa-l fotografiez :D
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult