Bors de fasole boabe

de simona72 in Supe/Ciorbe, 11 Oct 2013 | 6075 vizualizari

COMENTARII (23)

Dya Daniela Andrei 1

11.10.2013, 17:53

Primesti musafiri!?

simona72 1

11.10.2013, 17:56

Sigur ca primesc

kukibella 1

11.10.2013, 17:58

chiar azi ma gandeam la o ciorba de fasole

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:05

tare bun e

Corinuta 1

11.10.2013, 18:09

laura_n 1

11.10.2013, 18:11

din asta mananci de mori

Constelatialeu 1

11.10.2013, 18:17

Fasole am facut si eu,dar nu acrita cu bors....

Panacris 1

11.10.2013, 18:21

Păi în Ardeal se folosește borșul ???

mena29 1

11.10.2013, 18:29

Place!

simona72 1

11.10.2013, 18:33

In Ardeal se foloseste mult borsul...eu nu fac decat ciorbe facute cu bors, asa am mancat dintotdeauna...chiar am si facut odata bors. Ma invatat o vecina si mi-a dat huste(amestecul din care se face bors), l-am mai inmultit, apa si lasat la acrit...

diaconta 1

11.10.2013, 19:08

noi nu folosim bors,dar arata tare bine ciorbita ta

Constelatialeu 1

11.10.2013, 19:25

Imi plac ciorbele acre,dar nu asta de fasole boabe..

deyutzky 1

11.10.2013, 20:01

imi place si eu toate ciorbele le fac cu bors

Lavinia 1

11.10.2013, 20:01

ce bunatate

alilianaa 1

11.10.2013, 20:47

delicioasa.

Rocsi 1

11.10.2013, 21:36

Ce pofta imi este de un bors cu fasole

MotanLaOale 1

11.10.2013, 23:14

bun bun

xana 1

12.10.2013, 17:39

Vai, ce pofta mi-ai facut!!

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 00:25

gustoasa ciorbica

Valclaudia 1

18.02.2014, 06:02

35

simona72 1

18.02.2014, 08:31

Valclaudia 1

20.02.2014, 20:43

mai pap o portie de ciorba de-asta grozava!

simona72 1

20.02.2014, 22:17

Multumesc Clau!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai fasole galbena lata