Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am preparat aceasta reteta pentru masa de Pasti, o excelenta ciorba de miel
se spala oasele de miel (eu am folosit oase de la pulpa mielului cu multa carne pe ele ) si se pun la fiert cu putina sare si se spumeaza . in tipul asta se toaca ceapa morcovul telina ardeiul rosiile (eu am folosit rosii cubulete in suc de rosii)si se curata cartofii
dp ce carnea e aproape fiarta se scot oasele se strecoara zeama si se adauga legumele .am dezosat oasele si am tocat carnea cubulete pe care am adaugat-o odata cu cartofii taiati cubulete
cand legumele sunt fierte se adauga borsul fierbinete(in funct de gust ) se bat doua oua cu smantana si se drege ciorbita la sfarsit
dupa ce oprim focul se adauga verdeata.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute, de Pasti
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult