Bors de perisoare

de Merisor in Ciorbe, 23 Apr 2014 | 10954 vizualizari

COMENTARII (47)

Merisor 1

23.04.2014, 15:48

Pusha

tanyapatap 1

23.04.2014, 16:08

Merisor 1

23.04.2014, 16:37

Tanya

Bunica 1

23.04.2014, 16:39

Merisor!

Merisor 1

23.04.2014, 16:55

Buni drag!

laura_n 1

23.04.2014, 18:04

tare buna azi am facut si eu de pui

simonacallas 1

23.04.2014, 18:04

Ce bine te-ai gandit sa ne imbii azi cu bors de perisoare

Merisor 1

23.04.2014, 18:33

Laura, a picat foarte bine dupa maionezele si mancarurile grele de la sarbatori

Merisor 1

23.04.2014, 18:33

Simona, e bun rau de tot!

Rocsi 1

23.04.2014, 20:16

La noi in zona cum se foloseste doar borsul la acrit iti dai seama ce mult imi place ciorba ta

Merisor 1

23.04.2014, 20:20

Rocsi, il voi folosi si eu de acum inainte si voi incerca si sa mi-l prepar, sper

Lavinia 1

24.04.2014, 14:19

trebuie sa incerc si eu cu bors

Merisor 1

24.04.2014, 14:20

Sa incerci, Lavi, e tare buna!

kukibella 1

30.04.2014, 12:12

sebirizescu 1

30.04.2014, 12:57

Merisor 1

30.04.2014, 14:54

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 11:51

foarte gustos borsul

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:25

buna ciorbita

Panacris 1

22.07.2014, 20:40

Meri și eu tot aici, adică pe Bucătăraș.ro, am descoperit și savurat ciorbele acrite cu borșMama,unguroaică, nu acrește nici măcar cu roșii ciorbele Deci..... Dar, acum am îndrăgit și eu borș-urile acrite moderat

babi5 1

14.12.2014, 20:00

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:40

perfecta

mihaelar63 1

10.12.2019, 09:25

Mi-ai facut pofta !!! Urmatoarea pe lista este perisoara . Posibil nu chiar cu bors !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu perisoare