Bors de peste

de La Ancuta in Ciorbe, 19 Dec 2010 | 11815 vizualizari

COMENTARII (19)

nadina73 1

19.12.2010, 01:24

aha deci incepi cu felu 2 apoi ne dai bors acuma urmeaza desertu cred nici aici nu ai furcu inca

La Ancuta 1

19.12.2010, 02:06

borsul e la categoria incepatori.

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 09:34

Anca eu fac destul de des ciorba de peste , ii place tare mult lui George..................

RuxyRux 1

19.12.2010, 10:49

La hanul Ancutei se mananca minunat!

ionix 1

19.12.2010, 13:32

buunăăă

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:45

Medi si eu am primi laude din partea sotului, ca el nu mai mancase. Asa ca va trebui sa repet figura

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:46

Pofteste Ruxy Si la final nu primesti nota de plata

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:46

Multumesc Ionela

LUK 1

19.12.2010, 15:11

eh nasa cand o sa repeti "figura"pt nasu venim si noi la o degustare.. 5

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:12

Ina eu repet figura pentru Silviu sigur, si va invit la degustare

Ina 1

19.12.2010, 17:20

Mi-am auzit numele si-am venit la o portie

Rocsi 1

19.12.2010, 17:41

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:54

Ina pofteste daca iti place

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:54

Multumesc Rocsi

mamaieelena 1

20.12.2010, 00:16

nu am mancat inca ciorba pana acum? buna

La Ancuta 1

20.12.2010, 00:20

Multumesc mamaie. Merita incercata

giuliana 1

20.12.2010, 07:35

MotanLaOale 1

20.12.2010, 11:40

bun bun

La Ancuta 1

20.12.2010, 16:47

Giuliana, Vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors cu legume si carne de vita