Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ceapa,cartofii, patarnacul, telina, ardeiul, prazul, morcovul se curata, se spala si si toaca.
Intr-o oala punem apa la fiert cu sare. Cand incepe sa fiarba, punem legumele mai putin prazul. Cand acestea sunt pe mai mult de jumatate fierte, pun prazul.Pe acesta l-am pus mai intai la in ulei incins intr-o tigaie, dupa care l-am pus la fiert in oala cu legume. La final am adaugat zarzavatul pentru ciorbe, sucul de rosii. Borsul l-am pus la fiert si a fost adaugat si el.Le-am lasat la fiert cam 10 minute.
La final al adaugat fideaua si leusteanul tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult