Bors de praz si cartofi

de alilianaa in Ciorbe, 13 Feb 2013 | 6217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fire de praz
  • 4 cartofi
  • un morcov
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • o rondea de la o telina mare
  • sare
  • leustean
  • 300 suc de rosii
  • 300 g zarzavat de ciorba
  • un ardei
  • 2 rondele de fidea
  • bors-200 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de praz si cartofi:

Ceapa,cartofii, patarnacul, telina, ardeiul, prazul, morcovul se  curata, se spala si si toaca. 

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare. Cand incepe sa fiarba, punem legumele mai putin prazul. Cand acestea sunt pe mai mult de jumatate fierte, pun prazul.Pe acesta l-am pus mai intai la in ulei incins intr-o tigaie, dupa care l-am pus la fiert in oala cu legume. La final am adaugat zarzavatul pentru ciorbe, sucul de rosii. Borsul l-am pus la fiert si a fost adaugat si el.Le-am lasat la fiert cam 10 minute.

La final al adaugat fideaua si leusteanul tocat.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

alilianaa 1

14.02.2013, 06:41

elucubratiiculinare

Sim0na 1

14.02.2013, 21:03

N-am mai mancat de mult o ciorba de legume!! Tare buna este

alilianaa 1

16.02.2013, 07:10

Simo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu loboda