Bors des de peste

de Ina in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 13450 vizualizari

COMENTARII (244)

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Multumesc frumos, Burdulea

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Sefu

diaconta 1

09.01.2011, 10:52

Sefu' trebuia sa le lamuresc putin pe fetele astea,la prima vizita nici eu n-am ajuns sa analizez mainile,dar la urmatoarele m-am mai dumirit ...e de bine daca nu ne-ai alungat inca de pe site

Ina 1

09.01.2011, 11:15

Dia, eu nu m-am dumirit nici acum, ca i-am tot schimbat Testez terenul, inca tinerei, batrani, romani, arabi...

mena29 1

09.01.2011, 19:26

Ina,pe mine daca ma intreaba repede doctorul ,nici cum ma cheama nu mai stiu,asa imi este de rusine.

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:37

imi place ciorba si garnitura .... de comentarii Mi-ati lipsit mult . Apropo de doctor am fost sa-mi fac mai demult o radiografie pt.endo la saua turceasca care e la cap , inaintea mea erau doua frumusele , tinerele si le-a pus sa se dezbrace pana la brau pt. asta
La multi ina !!! :

diaconta 1

10.01.2011, 22:39

Mihaela cam mult ai lipsit.Deci pana ne pune sa ne dezbracam e de bine

diaconta 1

10.01.2011, 22:40

Pai vezi Ina,io daca am nimerit la unul bun si frumos nu l-am mai schimbat

Ina 1

10.01.2011, 23:09

Mihaela

Ina 1

10.01.2011, 23:12

O colega s-a dus la urgenta cu o criza de fiere...de garda era cardiologul, care a pus-o sa-si dea sutienul jos ( tipa e dotata ) , sa o asculte la inima ..... Ea ii zice aluia ca pe ea o doare fierea si ca nu are nimic la inima. N-a avut incotro.....si-a dat sutienul jos....si dupa ce-o consulta, cica: -ei, ti-am spus ca n-ai nimic la inima?

mena29 1

11.01.2011, 20:10

adasev12 1

13.01.2011, 00:54

interesanta....tre sa fie buna, ca vad ca place la lume...eu nu am acut niciodata...dar am si o intrebare: cum se prepara borsdul asta frate? ca la noi in ardeal nu se foloseste...????sau la ce spuneti voi bors? se paote inlocui cu altceva???

adasev12 1

13.01.2011, 00:55

am revenit cu furcile....5

Ina 1

13.01.2011, 14:01

Adasev, borsul se face din ushti( o parte din taratele fermentate in bors...nu stiu sa-ti explic, o intreb pe soacra-mea ) , tarate de grau si apa; se amesteca tot si se tine la cald cateva zile, cu crengute de visin, marar uscat...., pana se acreste lichidul , care se strecoara si se foloseste la acrit ciorbele Ustile se pastreaza de la un bors la altul, altfel nu se face borsul Daca n-am zis bine, nu dati cu pietre

Ina 1

13.01.2011, 14:03

Borsul se gaseste si-n comert, la sticle sau pungi, dar ala e cu sare de lamaie, nu-i natural..... Un praf similar numit bors are si Maggi, Knorr.....

Panacris 1

22.08.2012, 18:35

Bun borsul de peste, nu ca as fi citit reteta , m/au convins comentariile Inca odata imi pare bine ca am intrat in gasca voastra vesela

Bya Ralu 1

28.11.2012, 22:09

ianculubita 1

26.11.2013, 17:10

Bors de peste=DELICIU

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:13

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza