Bors rusesc

de luminita20_2006 in Ciorbe, 1 Iun 2009 | 8883 vizualizari

COMENTARII (10)

Roda 1

01.06.2009, 13:34

Chiar ma intrebam cand vei posta o reteta de bors rusesc.Cu ani in urma , eram la Kiev si ne-au servit ,seara, un asemenea bors,care , fiind mai plin de grasime, mi-a provocat o criza la fiere incat am fost dusa la spital.De atunci, nu l- am mai gatit.

Roda 1

01.06.2009, 13:49

Ai 5 furculite de la mine.

MazdaRX8 1

01.06.2009, 15:03

Imi pare rau, dar chiar daca ai schimbat citeva cuvinte intre ele, p'aici-p'acolo, reteta e "copiata" dintrun site - unde a aparut cu ceva timp in urma....
Citez:

"Ingrediente:

sfecla rosie (500 g), telina (1), morcovi (3), patrunjel (1), varza (1/2), untura (3 linguri), faina (1 lingura), bulion (3 linguri), dafin (1 foaie), carne de vaca (250 g), marar, sare, smintina (1 pahar).

Mod Preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fasii subtiri, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa fierbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale. Se presara marar tocat si se serveste cu smantana.
Timp Preparare: 1h 30'
Complexitate: redusa.

Te rog eu, nu mai pune retete rusesti pe site, ca ti le "ghicesc" imediat. Sunt pe ele!!!

MazdaRX8 1

01.06.2009, 15:06

PENTRU NASEA ALINA!!!
CRED CA VREI RETETA DE LA "SALEANKA". CORECT SAU NU?

MazdaRX8 1

01.06.2009, 15:11

am uitat sa specific siteul: preparateculinare.ro (http://www.preparateculinare.ro/borsuri-ciorbe/Bors-rusesc-454.html).

luminita20_2006 1

01.06.2009, 15:53

dragul meu sau draga mea....chiar nu am copiat reteta...eu sunt de origide din zoana ai si se fcae foarte dae acasa la mine reteta asta...eu m-am stabilit in romania de 4 ani...asa ca am sa te dezamagesc...sorry....

luminita20_2006 1

01.06.2009, 15:59

daca vrei schim gramajul...in cantitati bucata

jhonyboxing 1

23.02.2015, 00:14

Eu am mancat Bors Rusesc facut de o moldoveanca si vreau sa zic...ca sunt mort dupa el.Foarte bun!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pui de tara si dovlecei