Bors scazut

de Anastasia in Supe/Ciorbe, 5 Feb 2011 | 11021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza proaspata
  • 1 varza murata de 2kg
  • 1 kg carne de porc cu os
  • 1 ceapa mare taiata bucati mari
  • 2 morcovi taiat rondele
  • ~1 lingura de piper negru boabe
  • 3 frunze de dafin
  • 5 linguri bulion de rosii, dar sa nu fie sarat
  • apa cat sa cuprinda continutul ceaunului
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors scazut:

Se taie in patratele varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile, se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea. Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza in ceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore acoperit cu capac. Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica :)) la dorinta !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bors scazut 82717
retete culinare - Bors scazut 82718
retete culinare - Bors scazut 82719
retete culinare - Bors scazut 82720
retete culinare - Bors scazut 82721
retete culinare - Bors scazut 82722

COMENTARII (6)

Anastasia 1

06.02.2011, 20:25

Pofa mare, ma bucur ca va placut reteta este una de top in casa mea, mai ales iarna

adry88 1

23.05.2011, 10:57

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D