Bors taranesc cu fasole boabe si sfecla

de Miha in Ciorbe, 8 Aug 2009 | 15894 vizualizari

COMENTARII (13)

ANCA 1

08.08.2009, 16:10

dar sa stii ca m-as indopa acum cu borsul tau!! uite ca nu am mancat niciodata asa ceva, trebuie sa fie bun tare!

Miha 1

08.08.2009, 23:23

Daaaa...Anca...e tare bun.Mie mi-ar fi placut sa-l mananc cu niscai ceapa cruda,dar mi-a dat sotul meu intalnire.

klausenburger_adica Lacrima 1

10.08.2009, 10:51

fasole ori ostropel cu sanatate sa fie...la mine avea gust de supa de mere si de rosii copilaria ))

rivka 1

23.08.2009, 16:25

mmmmmmmmmm asta cred ca e tare bun.....si foarte sanatos !

Bucataras 1

23.08.2009, 23:08

mmmmmmmmmmmiha, cam asa se traduc retetele venite dinspre dulcele tirg al Iesilor

Oana 1

23.08.2009, 23:37

Miha, eu ii pun si rosii la borsul de fasole , chiar azi am facut si eu...dar fara sfecla, ca n-am avut...in schimb i-am pus niste costite afumate trase la tigaie

Miha 1

23.08.2009, 23:59

Multumesc Bucataras!

Miha 1

24.08.2009, 00:00

Oana,orice adaugire sau scoatere a unui ingredient din reteta este permisa.

Oana 1

24.08.2009, 01:20

rivka 1

25.08.2009, 09:53

tot ce-i cu fasole imi place .
pacat ca nu am nicicum de unde sa fac rost de bors, asta e o ciorba pe gustul meu, cat trebuie sa fie de buna si extraordinar de sanatoasa, cu asa fel de mancare nu te ingrasi .

numai bunatati miha servesti familiei, felicitari.

Miha 1

25.08.2009, 15:25

Rivka,poti incerca sa acresti cu altceva,dar cred ca nu e acelasi gust.Dar macar iti faci pofta de fasole.

Miha 1

10.09.2009, 14:15

Si mie imi place cu varza,dar nu le place piticilor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!