Bounty Bars

de Cornelia89 in Prajituri, 10 Aug 2014 | 2837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura praf de copt
  • Crema:
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri rase gris
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • Sirop:
  • 3 linguri zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite cafea instant sau ness
  • Glazura:
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty Bars:

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul.

Sirop- Adaug laptele cu zaharul si cele 2 lingurite de cafea instant si il las pana se topeste zaharul.Opresc focul.

Crema -Punem laptele la foc impreuna cu zaharul ,dupa ce s-a topit zaharul adaugam cele 4 linguri de gris, cand incepe sa fiarba grisul se adauga untul ,se ia de pe foc compozitia si se adauga nuca de cocos.

Crema se toarna fierbinte peste blat si o uniformizez cu cutitul.

Glazura - Se topeste ciocolata cu laptele si mierea pe bain marie dupa aceea se toarna peste prajitura si se da la frigider pentru 3 h

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bounty Bars 336686
retete culinare - Bounty Bars 336687
retete culinare - Bounty Bars 336694
retete culinare - Bounty Bars 336695
retete culinare - Bounty Bars 336696
retete culinare - Bounty Bars 336697
retete culinare - Bounty Bars 336698
retete culinare - Bounty Bars 336699
retete culinare - Bounty Bars 336700
retete culinare - Bounty Bars 336701
retete culinare - Bounty Bars 336702
retete culinare - Bounty Bars 336703
retete culinare - Bounty Bars 336704

COMENTARII (7)

Ubulika 1

11.08.2014, 17:09

Panacris 1

12.08.2014, 11:25

Rocsi 1

12.08.2014, 13:04

Buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55