Bounty Bars

de Cornelia89 in Prajituri, 10 Aug 2014 | 7139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura praf de copt
  • Crema:
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri rase gris
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • Sirop:
  • 3 linguri zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite cafea instant sau ness
  • Glazura:
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty Bars:

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul.

Sirop- Adaug laptele cu zaharul si cele 2 lingurite de cafea instant si il las pana se topeste zaharul.Opresc focul.

Crema -Punem laptele la foc impreuna cu zaharul ,dupa ce s-a topit zaharul adaugam cele 4 linguri de gris, cand incepe sa fiarba grisul se adauga untul ,se ia de pe foc compozitia si se adauga nuca de cocos.

Crema se toarna fierbinte peste blat si o uniformizez cu cutitul.

Glazura - Se topeste ciocolata cu laptele si mierea pe bain marie dupa aceea se toarna peste prajitura si se da la frigider pentru 3 h

Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty Bars" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert bounty de casa