chair sper sa il adoptati si sa devina nelipsit din bucatele voastre, testati-l si o sa vedeti diferenta. Stiu ca bunica mea facea la supa de fasole verde o legaturica de cimbru pe care o scotea la sfarsit
Eu de obicei pun patrunjel verde/ marar/leustean tocate la sfarsit, cand opres focul la mancare/ciorba si in rest pun din astea uscate in mancare, dar este super ideea cu buchetelul asta. Am mai vazut in saculet de tifon puse condimente boabe si legat cu ata, pus in mancare si apoi scos. Chiar e super!
Nu am stiut de acest buchet, dar mi se pare foarte practic, iar combinatia e oompleta si savuroasa, salvez la favorite ca sa il prepar si sa-l folosesc, multumesc
Oana e diferita si aroma si conceptul intre buchetul garni pus de la incepu si ierburile de la final, eu pun la final ierburi asa cum spui exact dupa ce se inchide focul. Buchetul garni de la inceput va impregna sosul in profunzime, ierburile puse la sfarsit aduc o aroma intensa la suprafata, un plus crocant bestial e nevoie de amandoua. Nu stiu daca se intelege ce vreau sa spun ) mai bine se gusta