Braduti

de laylalala in Prajituri, 6 Dec 2010 | 2216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura zahar bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita esenta de cirese
  • 200 gr faina
  • 1 lingurta praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura
  • 200 gr crema de ciocolata
  • 150 gr bomboane colorate de ciocolata
  • Pentru glazura
  • 400 gr crema de branza
  • 300 gr zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • colorant alimentar verde
  • spray alimentar verde (optional) + zahar tos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti:

Incinge cuptorul la 190˚C.

Pentru briose, amesteca intr-un vas faina cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul urmat de smantana si esenta de cirese. Inglobeaza ingredientele uscate.

Pentru umplutura amesteca crema de ciocolata cu bomboanele colorate. In forme de briose din silicon pune cate 1-2 linguri de aluat. Pune 1 lingurita plina de umplutura apoi acopera cu 1 lingura de aluat.Da briosele la copt 25-30 minute apoi lasa-le sa se raceasca complet.

Pentru glazura bate crema de branza cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Incorporeaza colorantul alimentar verde.

Lipeste cate doua briose cu cate 1 lingurita de glazura. Decoreaza bradutii cu glazura si bombonele de décor. Daca aveti spray alimentar verde putei renunta la glazura – da-ti bradutii cu spray apoi presarati cu zahar tos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Braduti 68876
retete culinare - Braduti 68877
retete culinare - Braduti 68878
retete culinare - Braduti 68879
retete culinare - Braduti 68880
retete culinare - Braduti 68881
retete culinare - Braduti 68882
retete culinare - Braduti 68883
retete culinare - Braduti 68884

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 14:47

ce mititica pari in poza asta sau poate ca esti nu-ti cunosc varsta

laylalala 1

07.12.2010, 17:39

Am 17 ani

Teo 1

07.12.2010, 22:15

de poveste ...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L