Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca

de housy in Prajituri, 15 Feb 2011 | 10831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 200 gr zahar
  • 150-200 gr untura
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1/2 cana nuci macinate
  • esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • bombonele si stelute pentru ornat
  • 2 oua pentru uns la sfarsit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca:

 

  • O  reteta foarte usoara si la indemana oricui
  • - se amesteca toate ingredientele intr-un bol, si se da la rece pentru cel putin o ora
  • - din aluatul tare se intind foi pe masa stropita cu faina si se decupeaza forme diverse, noi am vrut braduti, fiind Craciunul
  • - cele 2 oua se bat bine 
  • - se pun in tava neunsa/netapetata
  • - se ung cu ou batut, peste care se presara diverse bombonele de decor. 

                                                                         Enjoy !!! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu menta