Braduti umpluti

de Julie in Prajituri, 17 Dec 2010 | 11338 vizualizari

 

Braduti haiosi si gustosi pentru un Craciun mai ...dulce ;)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • colorant alimentar verde,
  • faina cat cuprinde
  • Crema:
  • 2 cani biscuiti macinati fin,
  • 5-6 bucati rahat ,
  • 1 cana nuci macinate,
  • 50 g unt,
  • esenta de rom,
  • aprox. 1/2 cana cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti umpluti:

Aluat:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele,colorantul, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale. Se intinde in foaie subtire si se taie fasii inguste si lungi care se ruleaza pe formele de con dand forma de bradut. Se coc 15-20minute si se scot de pe forme cat sunt fierbinti. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema.

Crema:

Se trece rahatul prin masina de tocat ,se amesteca apoi cu biscuitii, nuca, esenta , untul si cacaua .La sfarsit se adauga laptele putin cate putin ca sa se lege compozitia si sa rezulte o crema omogena cu care se umplu bradutii.
Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (33)

Julie 1

19.12.2010, 13:47

Multumesc mult de voturi!

Julie 1

19.12.2010, 13:49

Onesta ,stai linistita truedelights sunt tot eu Mi-am luat eu mai multe nume...De obicei scriam pe poze dar acum nu am mai avut timp...

diana_k 1

20.01.2012, 14:24

foarte faini bradutii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos - de post