Brandada pe paine prajita cu usturoi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2014 | 2078 vizualizari

 

O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa

 

INGREDIENTE

  • 350 g cartofi
  • 3 bucati de file de pangasius
  • 150 ml smantana
  • 150 ml lapte(eu am pus ceva mai mult)
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/busuioc
  • 1 ceapa mica alba de apa sau rosie
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandada pe paine prajita cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.

Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).

Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.

Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.

Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste la temperatura camerei de preferabil pe paine prajita

RETETA IN IMAGINI

Brandada pe paine prajita cu usturoi-0
Brandada pe paine prajita cu usturoi-1
Brandada pe paine prajita cu usturoi-2
Brandada pe paine prajita cu usturoi-3
Brandada pe paine prajita cu usturoi-4
Brandada pe paine prajita cu usturoi-5

COMENTARII (58)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

27.01.2014, 22:42

multumesc

Lia_

Lia_ 1

29.01.2014, 08:47

interesant
daca este marca lui GR trebuie sa fie f. bun

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.03.2014, 16:51

e super lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01