Branza aromata

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 1039 vizualizari

 

cândva am vazut o reteta de branza pe un program tv si am zis sa o incerc si eu ,este o reteta frantuzeasca

 

INGREDIENTE

  • branza de capra
  • crengute de cimbru
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza aromata:

Incep prin a spune ca este o nebunie aceasta branza la salate, are un gust deosebit. Nu am scris cantitatile pentru ca nu este nevoie, fiecare pune cat are

Incepem prin a taia branza de capra cubulete mici ca pentru o salata. Dupa ce am taiat branza incepem prin a o aseza in borcan sau o casoleta de plastic. Dupa ce am asezat un rand punem 2 crengute de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti (nu pisati) apoi punem iar un rand de branza si iar cimbru si usturoi si tot asa pana terminam branza care o avem. La sfarsit adaugam ulei de masline extra virgin cat sa acopere branza in totalitate.

Putem sa folosim branza la salata dar si uleiul este bun si are si o aroma deosebita pentru ca este aromat .Aceasta branzica se poate folosi doar dupa 2 saptamani dupa ce am preparat-o

 

TIPS-URI

1

Ar fi bine ca branza sa fie luata dintr-o sursa sigura de undeva de la tara ca sa fiti siguri ca este chiar branza de capra .

RETETA IN IMAGINI

Branza aromata-0
Branza aromata-1
Branza aromata-2

COMENTARII (14)

 merisor

merisor 1

17.12.2014, 11:35

Ce bunatate!

babi5

babi5 1

18.12.2014, 20:45

Panacris

Panacris 1

20.12.2014, 16:33

De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!