Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane

de simona72 in Salate, 13 Ian 2014 | 5392 vizualizari

 

Am mai spus-o si o repet ca suntem iubitori de branzeturi. Branza fondue este descoperita recent si cum o gasesc destul de rar prin magazinele din orasul meu, m-am hotarat sa incerc sa o inlocuiesc cu ce gasesc. Asa ca prima oara am testat cu o bucata de Camembert si cum ne-a placut asa de tare am hotarat ca fiecare sa fie cu portia lui sa nu ne suparam:))....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de branza Camembert(de la Milkana am avut eu)
  • 1 painica ciabatta cu rosii si masline(de la Kaufland am avut eu)
  • 1 lingura ulei de masline
  • pt salata:
  • 2 rosii
  • 1 mar
  • 1 ceapa rosie
  • 1 bucata de castravete
  • cateva frunze de salata rucola
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 2-3 linguri de zeama de grefa rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar brut
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane:

Branza Camembert o scoatem din ambalaj, o crestam putin la suprafata cu cutitul si o punem in vase individuale termorezistente. Painea ciabatta o taiem cuburi, o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor vasele cu branza si tava cu bucatelele de paine, la cuptorul incins la 180-190 grade pt 10 minute.Intre timp pregatim salata: spalam si curatam legumele, le taiem ca pt salata intr-un bol incapator.

Taiem frunzele de menta si le punem peste salata, asezonam cu sare si piper dupa gust, adaugam 1 lingurita rasa de zahar brut, 1 lingura ulei de masline si 2-3 linguri suc proaspat de grefa rosie. Amestecam toate ingredientele de salata si montam in farfurie: cateva frunze de rucola, peste 1/2 din cantitataea de salata, de jur imprejur 1/2 din crutoanele din painea ciabata si alaturi vasul cu branza camembert de la cuptor.

Pofta buna!! Este o nebunie....

TIPS-URI

1

pe cat este de delicioasa pe atat de rapid se face...

2

branza se serveste atunci cand o scoateti din cuptor

3

daca constatati ca nu s-a topit suficient sau s-a intarit intre timp, o mai puteti da pt cateva minute la cuptor

4

salata o faceti dupa gustul vostru si dupa preferinte...initial trebuia sa fie cu salata de sfecla, dar trebuia sa astept prea mult dupa sfecla la cuptor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin