Branza de burduf cu ou si mamaliguta

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 4228 vizualizari

 

O mancarica pe care-o gatesc si servesc cu placere, de fiecare data cand am ocazia ;)

 

INGREDIENTE

  • branza de burduf ( 300 g )
  • 2-3 oua fierte
  • unt pentru tapetat vasul
  • 50 g cascaval 
  • patrunjel 
  • piper
  • mamaliga fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de burduf cu ou si mamaliguta:

Mai intai preparam mamaliguta  si fierbem ouale.

Cand mamaliga este inca fierbinte, ungem un vas de yena cu unt, apoi asezam straturi alternative de mamaliga, branza de burduf, rondele de ou fiert si iar mamaliga. Deasupra radem cascaval si presaram verdeata si putin piper.

Dam vasul la cuptor 10 - 15 minute, apoi portionam si servim fierbinte.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de branza, dar cea de burduf se preteaza foarte bine la acest preparat.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60387
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60388
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60389
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60390
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60391
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60392
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60393
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60394
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60395
retete culinare - Branza de burduf cu ou si mamaliguta 60396

COMENTARII (21)

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 01:38

yuummmyyyyyyyyy !!!

MIUTA 1

21.11.2010, 17:23

mor de pofta,arata excelent

mena29 1

26.12.2010, 17:00

Suuuper arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55