Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

de Sim0na in Conserve, 6 Apr 2015 | 6572 vizualizari

 

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica de conservare pe care au folosit-o si altii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cascavea de vaca afumata
  • 200 g telemea proaspata vaca
  • ½ ardei iute verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • ienibahar boabe
  • ienibahar pulbere
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper rosu
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • 5 catei usturoi
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente:

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat.  Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

07.04.2015, 10:57

Ce mult imi place!! De cand mi-am propus si eu sa fac...

anca_rm 1

07.04.2015, 18:48

imi place , eu fac destul de des , o sa inecrc si varianta ta

Rocsi 1

07.04.2015, 20:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline