Branza de vaci cu iaurt si verdeturi

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza vaci
  • 125 g iaurt
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • optional: sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaci cu iaurt si verdeturi:

Tocam verdeturile marunt. Punem ingredientele impreuna intr-un bol si amestecam. Pentru copiii sub un an nu adaugam sare.

Servim imediat, dar putem sa pastram branzica cateva ore la rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu iaurt si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj