Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Postez aceasta reteta in principal pentru persoanele care sunt in strainatate si nu au de unde sa cumpere branza de vaci, ca si in cazul meu :))
Aceasta varianta este cea mai simpla si consider ca am gasit reteta cea mai buna atunci cand vine vorba de consistenta...
Precizez ca este a doua oara cand o fac, prima data am incercat doar cu o cutie de alta marca (Auchan) si ne-a placut, am atasat o fotografie luata de pe google :D
O varianta foarte, foarte usoara de a obtine o branzica de vaci numai buna de facut placinte, de a o savura cu smantana si cu mamaliguta, sau orice va place...
Asadar nu trebuie decat sa turnati cutiile de branza intr-o oala si sa puneti la incalzit la foc mic pana cand observati ca s-a format zerul. Turnati totul intr-un tifon foarte, foarte des si lasati la scurs peste noapte.
Simplu si foarte buna!
Am obtinut 560g!
Sper sa incercati cu incredere!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult