Branza de vaci -moduri diferite de a face branzica de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2012 | 35101 vizualizari

COMENTARII (23)

Merisor 1

01.10.2012, 16:49

Buna branza faci tu!

laura_n 1

01.10.2012, 17:42

Alina, sunt de acord, este incomparabil mai buna decat cea din comert

gaby_gabytza 1

01.10.2012, 17:52

Si mult mai sanatoasa

alinutzika 1

01.10.2012, 19:19

va multumesc de aprecieri!

Bya Ralu 1

01.10.2012, 19:26

MotanLaOale 1

01.10.2012, 19:35

Rocsi 1

01.10.2012, 19:50

Ce imi place cum ti-a iesit

alinutzika 1

01.10.2012, 20:03

multumesc!!!

Cris2711 1

01.10.2012, 20:20

si mie imi place

adry88 1

01.10.2012, 21:09

foarte buna si ti-a iesit perfect

alinutzika 1

01.10.2012, 21:52

ma bucur ca va place!

Lau 1

01.10.2012, 22:11

place

Poliana 1

01.10.2012, 22:21

bune variante, si eu am facut sambata dar dupa alta metoda, le voi incerca si pe ale tale!

mamaieelena 1

01.10.2012, 23:04

Teo 1

01.10.2012, 23:19

E de luat in seama!

lilik 1

02.10.2012, 10:44

super am salvat-o

Sim0na 1

02.10.2012, 12:26

Cea mai buna este cea facuta cu lapte de vaca crud!!!

alinutzika 1

02.10.2012, 16:05

va multumesc si va pup!

alinutzika 1

02.10.2012, 16:06

simona, depinde de gusturi...mie imi place branzica de casa facuta dupa oricare dintre metodele enumerate. Intr-adevar, daca laptele e crud, iese branza mai dulce. Pup

alinutzika 1

02.10.2012, 16:07

Poliana, tu ce metoda ai folosit? eu nu le stiu decat pe astea....zi sa mai invat ceva...

pic20 1

06.10.2012, 18:29

poti lua din comert pliculete cu cheag si iese ma buna asa decat cu calci lactic

alinutzika 1

08.10.2012, 16:06

pic 20, aceea cu cheag nu mai e branza , e cas.O mare diferenta! Tocmai am in oala lapte inchegat cu cheag, urmeaza sa-l fac cas...

SilviaPopa 1

01.07.2013, 23:47

O alta metoda ar fi: se pune laptele crud intr-un vas la temperatura camerei, pentru 2-3 zile pana se prinde si se separata branza de zer. Se strecoara si gata!
Se poate amesteca cu ierburi, sare sau se poate consuma ca atare cu ce doriti si va place. E ft cremoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat