Branza feta marinata

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6404 vizualizari

 

Azi trecem la bucataria greceasca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta,taiata in cuburi   
  • 1 lingurita boabe de coriandru   
  • 1-2 frunze de dafin 
  • 2 catei de usturoi,pisati 
  • 1 lingurita coaja de portocale 
  • 1 lingurita oregano 
  • 1/2 cana de ulei de masline,extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta marinata:

Se prajesc pentru un minut boabele de coriandru,coaja de portocala si dafinul.

Intr-un container de plastic sau intr-un borcan,se pun toate ingredientele si se amesteca usor o data pe zi pentru o saptamana.

Se pastreaza la frigider,o saptamana,dupa care se poate servi.

E excelenta cu bagheta proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Kolokithopita (placinta cu dovlecei si feta)